Αποστολές & Επιστροφές

Όλες οι αποστολές γίνονται με courier την οποία επιλέγετε εσείς από τις ACS και Γενική Ταχυδρομική και το κόστος είναι 3,70€ . Οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα επιλογής της courier που θέλουν να χρησιμοποιήσουν. Όλα τα προϊόντα στέλνονται με courier στη διεύθυνση που μας έχετε δηλώσει στην παραγγελία σας εντός 1-5 εργάσιμων ημερών εφόσον υπάρχουν άμεσα διαθέσιμα. Εαν δεν υπάρχουν άμεσα διαθέσιμα, ενημερώνεστε μέσω e-mail ή τηλεφωνικά από εκπρόσωπο του xantres.gr , και κατόπιν συνεννοήσεως , επεξεργαζόμαστε την παραγγελία σας. 
 

Πιθανές πρόσθετες χρέωσεις :

 Η πληρωμή με αντικαταβολή χρεώνεται με επιπλέον 2,50 € στο κόστος αποστολής (κόστος που χρεώνεται από τις εταιρίες courier) ανεξάρτητα του ύψους της παραγγελίας

Σε περίπτωση που επιθυμείτε παράδοση Σάββατο θα πρέπει να το δηλώσετε κατά τη διάρκεια της παραγγελίας σας. Η χρέωση για παράδοση Σάββατο είναι 4,50 €

Σε περίπτωση που επιθυμείτε παράδοση σε συγκεκριμένη ώρα επιβαρύνεστε με το ποσό των 5,00 €

·Εαν θέλετε Τηλεφωνική επικοινωνία για την παραλαβή : Η τηλεφωνική επικοινωνία από τις εταιρίες courier για συνεννόηση με τον παραλήπτη μπορεί να γίνει ΜΟΝΟ μέσω της ACS. Καμία άλλη εταιρία courier δεν καλεί για να έρθει σε συνεννόηση μαζί σας.

Επιστροφές

To xantres.gr μπορεί να αντικαταστήσει ένα προϊόν που παραλάβατε το οποίο είναι ελαττωματικό από τον κατασκευαστή του κατά την κρίση του. Πρέπει ο πελάτης να μας ενημερώσει εντός 7 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή. Τα έξοδα επιστροφής του προϊόντος στην έδρα μας βαρύνουν αποκλειστικά εσάς αρχικά, και εφόσον αποδειχθεί ότι είναι όντως ελλατωματικό, παραλαμβάνετε νέο προϊόν με όλα τα έξοδα αποστολής (συμπεριλαμβανωμένων των αρχικών) να βαραίνουν αποκλειστικά εμάς. 

-Σε περίπτωση λάθος παραγγελίας του πελάτη, συνετό θα ήταν να υπάρξει τηλεφωνική επικοινωνία, προκειμένου να αντικατασταθεί το προϊόν.Σε αυτή τη περίπτωση τα έξοδα θα πρέπει να βαρύνουν τον πελάτη. Δεν θα μπορέσουν να γίνουν δεκτές επιστροφές σε προϊόντα που δεν κρατούνται στο απόθεμά μας, και έρχονται κατόπιν ειδικής παραγγελίας για τον πελάτη.

- Σε περίπτωση που  εκ λάθους του xantres.gr  ή του προμηθευτή του σχετικά με ένα προϊόν το οποίο εστάλει και δεν σας ταιριάζει , επικοινωνήστε ΑΜΕΣΑ μαζί μας και ΜΗΝ προσπαθήσετε να το τροποποιήσετε/αλλάξετε καθώς ΔΕΝ θα μπορεί να γίνει επιστροφή. Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο στην αρχική συσκευασία και κατάσταση,ακόμα και εαν πρόκειται για λάθος του xantres.gr στην αποστολή,καθώς προϊόν που έχει τροποποιηθεί δεν γίνεται αποδεκτό επιστροφής και στον κατασκευαστή/προμηθευτή. Σε περίπτωση όπου το προϊον είναι πιθανόν ελλατωματικό και χρειάζεται να αντικατασταθεί, μπορεί να υπάρξει δυνατότητα επιστροφής χρημάτων. Αυτό όμως ΔΕΝ είναι δυνατόν εαν το προϊόν της παραγγελίας δεν κρατάται σε διαθεσιμότητα και έχει παραγγελθεί ειδικά για εσάς. 

Στο xantres.gr είμαστε σίγουροι για την καλύτερη δυνατή συσκευασία κάθε μιας παραγγελίας. Παρόλα αυτά, έως να φτάσει το δέμα σε εσας, μεσολαβεί η μεταφορά της courier. ΠΡΙΝ παραλάβετε και υπογράψτε, ελέγξτε τη συσκευασία που παραλαμβάνετε. ΜΟΝΟ σε περίπτωση που βλέπετε οτι η συσκευασία έφτασε στα χέρια σας κακοποιημένη σε ένα ή παραπάνω σημεία, θα πρέπει κάτω από την υπογραφή σας να υπογράψετε "με επιφύλαξη" , ανοίγοντας το δέμα μπροστά στον μεταφορέα. Εφόσον δείτε και δείξετε οτι έχει προκληθεί ζημιά στο προϊόν, οφείλετε να καλέσετε αμέσως την courier και να το δηλώσετε. Στη συνέχεια, η courier θα σας ενημερώσει για τις ενέργειες που μπορούν να γίνουν. Εαν ΔΕΝ το κάνετε αυτό, δυστυχώς χάνετε το οποιοδήποτε δικαίωμα για αποζημείωση κλπ. 

 

 

Όλες οι παραπάνω τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 23%
 
 ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ
 
ΡΗΤΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ Η ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ, ΟΠΩΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ, Η ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ Ή Η ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΥΛΙΚΟ ΦΟΡΕΑ, ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ (ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΟ, ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ, ΜΕ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΕ ΣΚΛΗΡΟ ΔΙΣΚΟ, ΜΕ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΝΕΑΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ Ή ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ) ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΗ ΑΛΛΩΝ ΧΡΗΣΤΩΝ (INTERNET Ή INTRANET) ΚΑΙ Η ΕΜΠΟΡΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΤΟΠΟ ΧΩΡΙΣ ΓΡΑΠΤΗ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ www.xantres.gr . ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ.

 

·