Ποιοι είμαστε !

Το www.xantres.gr ασχολείται από το 2007 μέσω internet με το κόσμημα και τα υλικά του. Εκκινώντας στην αρχή μέσω internet , έχει πλέον την βάση του στην Πάτρα.

Στο site μας θα βρει κανείς μία πλούσια γκάμα από προιόντα από Ελλάδα και Εξωτερικό όπως χάντρες ημιπολύτιμες, φυσικές, ξύλινες , κεραμικές και άλλα πολλά είδη. Επιπλέον θα βρεί αλυσίδες , γράνες, κουμπώματα, σύρματα, κορδόνια, τρέσες , κορδέλες, ακροδέκτες, στοιχεία μεταλλικά σε χρυσό, ασημι, ροζ χρυσό.Δεν θα μπορούσαν βέβαια να λείπουν τα εργαλεία και τα βιβλία .

H αγάπη μας για την χειροτεχνία και την κατασκευή κοσμήματος (και όχι μόνο) είναι η αρχική πηγή έμπνευσης του www.xantres.gr . Στόχος μας είναι η συνεχής ενημέρωση μας σε καινούρια υλικά, και νέες τάσεις , προκειμένου να εξυπηρετήσουμε ακόμα και την πιο περίεργη ιδέα του κάθε καλλιτέχνη. Εάν έχετε κάποια πρόσθετη ιδέα, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2610437210 και στο info@xantres,gr, θα χαρούμε πολύ !

Το 2014 η παρουσία μας στο internet εκσυγχρονίζεται !! Ακολουθώντας τις εξελίξεις και την εποχή μας περάσαμε σε νέα , πιο μοντέρνα , πιο λειτουργική , πιο εύχρηστη πλατφόρμα . Έτσι θα μπορείτε να πλοηγηθείτε πολύ πιο γρήγορα και να βρείτε με μεγαλύτερη ευκολία τα προϊόντα που αναζητάτε για να δημιουργήσετε και να φθάσετε στην πραγματοποίηση της ιδέας σας !
Εμείς από την πλευρά μας φροντίζουμε να να ταξιδεύουν και να έρθουν κοντά σας, όσο μακριά κι αν μένετε με τον πιο γρήγορο και συγχρόνως ασφαλή και οικονομικό τρόπο.

Καλές δημιουργίες !

www.xantres.gr