Τρόποι πληρωμής

Το xantres.gr σας δίνει τη δυνατότητα να εξοφλήσετε τις αγορές σας με οποιονδήποτε από τους παρακάτω τρόπους σας εξυπηρετεί. 

- Α. Κατάθεση σε λογαριασμό 

Μπορείτε να μας καταθέσετε το αντίτιμο των αγορών σας σε οποιονδήποτε από τους παρακάτω λογαριασμούς της εταιρίας μας (στο όνομα Λαμπρόπουλου ) και να μας ενημερώσετε είτε στέλνοντας την απόδειξη κατάθεσης με fax στο 2610-437210 ή στέλνοντας ένα e-mail στο info@xantres.gr για να γνωστοποιήσετε ότι έγινε η κατάθεση .

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ :

1. Alpha Τράπεζα 
IBAN : GR41 0140 5300 5300 0210 1369 135

2. Τράπεζα Πειραιώς 
IBAN : GR24 0172 5040 0055 0407 9310251

 

 

Προσοχή : Η παραγγελία θα ξεκινήσει να επεξεργάζεται μόνον όταν έχει δωθεί η ενημέρωση οτι έγινε η κατάθεση. Ως εκ τουτου, προϊόντα παραγγελίας δεν μπορούν να κρατηθούν για την παραγγελία σας πριν από την κατάθεση.

 

- Β. Αντικαταβολή. 

Έχετε τη δυνατότητα να μας παραγγείλετε τα προϊόντα που επιθυμείτε και να πληρώσετε το μεταφορέα την στιγμή που θα τα παραλάβετε. Το εφάπαξ κόστος διαχείρισης αντικαταβολών ανέρχεται στα 2,50 € , είναι κάτι που ΔΕΝ μπορεί να αποφευχθεί,   είναι κόστος από τις courier

 

- Γ. Με χρήση του PayPal. 

Δίνεται η δυνατότητα στους χρήστες με λογαριασμό PayPal να μεταφέρουν χρήματα. Μέσα απο το ασφαλές πεδίο του site , συνδέεστε με τον οργανισμό του PayPal και κάνετε την μεταφορά. 

 

Περιοχές με μειωμένο ΦΠΑ

ΝΟΜΟΣ 2859/2000 Κύρωση Κώδικα Φόρου Προστιθέμενης Αξίας όπως ισχύει μετά τον Ν.3986/2011

 

Άρθρο 21

Συντελεστές. Υπολογισμός του φόρου προστιθεμένης αξίας (Φ.Π.Α)

…...

4. Για τα νησιά των νομών Λέσβου, Χίου, Σάμου, Δωδεκανήσου, Κυκλάδων και τα νησιά του Αιγαίου Θάσο, Σαμοθράκη, Βόρειες Σποράδες και Σκύρο, οι συντελεστές του φόρου μειώνονται κατά τριάντα τοις εκατό (30%), εφόσον πρόκειται για αγαθά, τα οποία κατά το χρόνο που ο φόρος γίνεται απαιτητός:

 

α) βρίσκονται στα νησιά αυτά και παραδίδονται από υποκείμενο στο φόρο που είναι εγκαταστημένος στα νησιά αυτά,

β) πωλούνται με προορισμό τα νησιά αυτά από υποκείμενο στο φόρο, εγκαταστημένο σε οποιοδήποτε μέρος του εσωτερικού της χώρας, προς αγοραστή υποκείμενο ή προς μη υποκείμενο στο φόρο νομικό πρόσωπο, εγκαταστημένο στα νησιά αυτά,

γ) αποστέλλονται ή μεταφέρονται προς υποκείμενο στο φόρο ή προς μη υποκείμενο στο φόρο νομικό πρόσωπο που είναι εγκαταστημένο στα νησιά αυτά, στα πλαίσια της ενδοκοινοτικής απόκτησης αγαθών,

δ) εισάγονται στα νησιά αυτά.

Η πιο πάνω μείωση των συντελεστών δεν ισχύει για τα καπνοβιομηχανικά προϊόντα και τα μεταφορικά μέσα.

 

Σύμφωνα με τον παραπάνω νόμο όλα τα είδη που αποστέλλονται στα παραπάνω νησιά προς νομικά πρόσωπα (επιχειρήσεις) επιβαρύνονται με  ΦΠΑ 16% αντί για 23%.

 

Το παραπάνω δεν ισχύει για ιδιώτες που λαμβάνουν απόδειξη λιανικής.